Life Coaching

Ahol a közös munkánk során az örömöd: az új gondolatoktól csillogó szemeid adják majd meg.

 

Építeni foglak téged és szolgálni alázattal… Mert célom, hogy az elégedettség mosolyát lássam az arcodon, valamint a lehető legtisztább szándékkal pozitív hatást gyakoroljak az életedre.

És mert szeretném, hogy értsd a MIÉRTEKET, hogy jobban megismerd önmagadat, érzelmi reakcióidat, értsd a környezetedet és annak reakcióit.

 

 

Azt hiszem ismerem a mindennapjaid kihívásait.
Vagy ez egy kicsit túlzás…?

 

Pedig tudom milyen az, amikor…

 

 • úgy érzed, már hajnalban felültél egy érzelmi hullámvasútra.
 • már délben pánikolva, türelmetlenül nyomkodod az éppen aktuális munkaeszközt: telefont, egeret, mert úgy érzed, hogy rád borult az iroda, elég volt egyetlen mondat és elvették a harmonikus napodat.
 • mert nemhogy másokat, de sokszor önmagadat sem érted. Az űrt a szívedben ellenben érzed.

 

Lehetséges, hogy úgy látod; az egész élet egy versenyhelyzet, melyben egyéni „sportolóként” KÜZDESZ és úgy érzed nincs esélyed a dobogó legfelső fokára állni, pedig csak magaddal versengsz…
Változni, változtatni, fejlődni akarsz, de egyedül úgy érzed képtelen vagy elindulni az úton.

Kellene egy edző…

 

Miközben …

 • Legtöbbször távol vagy az otthonodtól is. Annyit dolgozol, hogy nem marad időd szót váltani magaddal sem, nemhogy a társaddal.
 • Ha otthon vagy, csak a gyerekeid körül forogsz, a néhány szabad percedben is a munkán forog az agyad. Úgy érzed, sosem vagy igazán jelen…
 • Néha azon veszed észre magad, hogy a különböző kapcsolataidban (baráti, munkatársi, családi, párkapcsolati) nincs kedvetek, energiátok beszélgetni, sőt még egymásra megsértődni sincs időtök…
 • Férfiként „lényegretörő vagy” a kommunikációban. És nem érted, hogy a nők mit nem értenek, miért beszélnek annyit és miért érzelemdúsabbak a kommunikációban.
 • Nőként nem érted, a férfiak miért beszélnek a tényekről és hanyagolják el gyakran a kommunikáció kapcsolatépítő mivoltát. Úgy érzed, „nem figyelnek rád.”

 

 

Gyötör a megnemértés…
Gyakran teszed fel magadnak a kérdést: „Ez csak velem történik vagy ezek általános kihívások a világban?”

 

Segíthetek?

Felismertetem veled, hogy mi játszódik le benned valójában, megmutatom neked, hogy a kommunikációs interakciók során mindannyian egymás gombjait nyomogatjuk.

 

Van választásod.

 

Mert a kommunikáció mindennek, de ha nem is mindennek, de majdnem mindennek az alapja.

 

 

Az EDZŐD leszek – megmutatom, hogyan győzd le magad.
Velem megtanulhatsz hinni magadban és felállni a dobogó legfelső fokára életed versenyén.

 • Amiről beszélek, azt élem is. Amit megosztok veled, az a részem, mert megéltem.
 • Elhivatottságom nem csupán egy üres szó, leírva. A múltban egy luxusautó árát költöttem a fejlődésemre, mert nekem ez nem biznisz, hanem misszió. Úgy vélem, hogy az ember sosincs kész és mindig van feljebb.
 • 15 éve alázatosan dolgozom magamon és azóta csak a könyvek és különböző képzések vannak.
 • Tudatos vagyok és sokak szerint példaértékű ahogyan felépítettem és élem az életem.

 

Hogyan jutottam el ide?

Életem jelentős részét, mondhatni egynegyedét élsporttal töltöttem el. Kilenc évesen kezdtem kézilabdázni sport általános iskolába és sport gimnáziumba jártam Debrecenben és 14 évesen már tanulmányi szerződés kötött a DVSC NB1-es, női, felnőtt csapatához.

A leghatékonyabb tanulási folyamat, ahol egyszerre tanultam meg küzdeni, csapatban dolgozni, a végletekig kitartóvá és alázatossá válni. Imádtam…de a kézilabda pályát elengedtem, az érzést nem tudtam, ezért is lettem tréner és coach.

Vicces mert mindkettő azt jelenti: „Edző”

Végül is hol multinacionális cégek csapatait, munkatársait edzem trénerként, hol pedig egyéni „sportolókat”, tehát változni, változtatni, fejlődni vágyó hölgyeket, urakat, üzletasszonyokat, üzletembereket, vállalatvezetőket, fejlesztek, támogatok coachként.

 

De mi is az a life coaching?

A life coaching teljesen egyénre szabott, pozitív változást előidéző, fejlesztő, támogató beszélgetések sorozata. És persze a cselekvés is a szerves része, a coachee – az ügyfél – részéről ez pont olyan, mint egy edzőtábor…

Célja, hogy a személyes erősségeid, készségeid fejlesztése mellett, képessé válj a belső erőforrásaidat feltárni és mozgósítani, amikor a versenyhelyzet úgy kívánja.

 

 

Arra számíthatsz egy folyamat után, hogy

 

 • jobban fogod ismerni önmagadat, érzelmi reakcióidat és érteni a környezetedet és annak reakcióit.
 • sikeresebben fogod tudni képviselni az érdekeidet, a véleményedet, elképzeléseidet.
 • nehéz élethelyzeteket, esetleges konfliktusokat könnyebben tudsz majd kezelni, mert képes leszel átlátni a hátterüket.
 • a közös munka során elérjük, hogy az álmaid reális és elérhető célokká változzanak és cselekvési terv segítségével megvalósuljanak.
Közös munkánk során ezekkel is találkozni fogsz. De vajon mik lehetnek?

Pislákoló edzéskedvedet edződként felpezsdítem

Én és te (a coachee – az ügyfelem), olyanok leszünk, mint egy csapat:

 • Különböző eszközökkel készülünk a bajnokságra, a hétről-hétre zajló meccsekre, a nagy megmérettetésekre, kihívásokra, amiket az élet eléd hoz.
 • Megbeszéljük a taktikát, miközben én töretlenül és kitartóan csak kérdezek és kérdezek és kérdezek…
 • Fontos, hogy fejlesztésed és a kívánt pozitív változás elérése mellett adjak, tanítsak neked valamit, ami hosszútávon fejti ki a hatását. Ezt nevezem én „magültetés-projektnek”, mert az elültetett mag bizony előbb-utóbb szárba szökik és fejlődésnek indul.

 

Neked való a life coaching?

 

 • IGEN, ha „MAGÁNYOS SPORTOLÓKÉNT” tudod: fejlődni és változni gyakran szakmai és baráti segítséggel lehet.
 • IGEN, ha CSALÁDI, SZÜLŐI vagy PÁRKAPCSOLATI problémákkal küzdesz:végre levetkőznéd a konfliktushelyzeteket, a stresszes, feszültségben eltöltött perceket, a rád telepedő búskomor alaphangulatot.
 • IGEN, ha 10-20 ÉV MÚLVA IS BÜSZKE LENNÉL A HÁZASTÁRSADRA, PÁRODRA: a boldog kapcsolatotokra.
 • IGEN, ha stresszkezelési, életszervezési, életvezetési KIHÍVÁSAID VANNAK, és kiéhezve kutatod a jobb és jobb eszközöket ennek kezelésére.
 • IGEN, ha AZ ÖNISMERETEDET SZERETNÉD FEJLESZTENI és a testi-lelki-szellemi jóllétedet szeretnéd összhangba hozni.
 • IGEN, ha életszerepeidet, céljaidat, elvárásaidat SZERETNÉD JOBBAN MEGFOGALMAZNI, kommunikálni.

Megtanítalak hidat építeni, na nem egy folyón átívelőt, hanem hidat egymáshoz. Önmagadhoz, a párodhoz, a kollégádhoz, a gyerekedhez…az életedhez. Ehhez csak egyetlen dolgot kell tenned. Felkeresned az edződet. Itt találsz meg.