Business Coaching

Az, hogy sikeres vagy-e karriered tekintetében, az nagyban a szokásaidtól függ.

 

Mert a szokásaink irányítják az életünket.

Dönts a business coaching mellett, hogy az üzleti életben is ki tudj teljesedni, hogy jobban átlásd a vezetői szerepedet, hogy tudd racionalizálni a folyamataidat, hogy „egészben lásd” a képet, és összhangba hozhasd a munkát és magánéleted is.

  

Tudtad?

Létezik egy fontos törvény: Jobb szokások, még jobb eredmények.

Az emberi kapcsolatok fejlődésével magasabb bizalmi tőke jön létre, ezáltal jobb üzletek is köttetnek. A Business coaching versenyelőnyt ad neked.

 

 

Belegondoltál már, hogy a világ legjobb értékesítői
miért lehetnek olyan sikeresek, miért létesítenek kiválóan kapcsolatokat?

Egyes csapatok miért tudnak játszi könnyedséggel együttműködni,
mások pedig fogcsikorgatva tengetni a munkanapokat?

Míg egyesekre vezetőként tekintenek, másokra „rettegett főnökként”?
És miért van az, hogy egyesek hatalmas vállalatokat vezetnek napi nyugtatótabletták nélkül, miközben harmonikus családi életet élnek?

 

Mert te leginkább olyanokkal szembesülsz, hogy…

 • egyes munkatársak idegesek lesznek, bizonytalanná válnak még egy egyszerű meetingen is. Az izzasztó percekben pedig fogalmad sincs, hogyan támogathatnád őket hatékonyan a cég céljainak megfelelően.

 • értékesítőid első benyomása gyakorta balul sül el, az üzlet nem jön létre, a közös célok pedig meghiúsulnak. Ezen pedig a gyakori „szakember-váltás” sem segít.
 • inkább főnökként tekintenek rád, mint vezetőként. Pedig tudod, hogy sokan a rossz főnökök miatt mennek el. Olyan visszajelzéseket adnál szívesen, mellyel motiválod a csapatot, de nem érzed az összhangot köztetek.
 • Egy-egy feladat előtt úgy érzed: „Ááá, ez nekem sosem fog sikerülni…”

 

 

 

Vajon mire gondol, mit érez a tárgyalópartner, miközben engem hallgat?

Árulkodó jelek.

Tudod ez az, amit ugyan sokan észrevesznek, de tudatosan nem foglalkoznak vele. Mint ahogy a jelek dekódolásával sem, jó helyen vannak azok a szőnyeg alatt.

Pedig, ha az üzleti életben (is) megvan a közös nyelv, épülhet a híd. A híd, amely két embert vagy egy egész csapatot összeköt.

 Az emberi kapcsolatok fejlődésével magasabb bizalmi tőke jön létre, ezáltal a csapatokban hatékonyabb az együttműködés.

 

 

 

 

Minden, amit teszel, mondasz, írsz vagy bármilyen formában kommunikálsz hidat vagy falat épít közted és embertársaid között.

 

Csak rajtad múlik…

Sikeresebb és eredményesebb vezető, vállalkozó vagy munkatárs lehetsz, ha képes leszel perspektívát váltani, mások fejével gondolkodni, mások cipőjébe belebújni. Csak a nyer-nyer létezik, különben nincs üzlet, nincs együttműködés.

Ebben segíthetek neked.

Talán néha úgy érzed, hegyet kell másznod.
Nap mint nap. Méghozzá Himalája jellegűt:

 • …hogy hatást gyakorolj másokra.
 • …hogy megérts, motiválj, biztass valakit.
 • …hogy átadj egy gondolatmenetet.
 • …hogy meggyőz valakit.
 • …hogy befolyásolj.
 • …hogy döntést hozz.

 

Te és én olyanok leszünk, mint egy csapat. Segítek megmászni a csúcsot.

 

Ehhez a Himalájához pedig gyakorta jól jönne egy empatikus,
támogató serpa, aki segít megmászni a csúcsot?

 

Az edződ leszek, aki dob egy mentőövet, ha háborog az életed tengere; aki bátorít; aki rávezet, hogy megtaláld az utad. Aki hisz benned és kitart melletted az út teljes hosszában, aki partnerként kezel és foglalkozik veled.

Aki mellett érdekesnek és különlegesnek érzed majd magad. És jó kezekben, biztonságban leszel.

 

De nem mássza meg helyetted a Himaláját. Te és én olyanok leszünk, mint egy csapat. Business Coachként olyan támogató közeget nyújtok, ahol figyelem és elfogadom majd a legbensőbb motivációdat.

 

Mi az a business coaching – azaz hogyan segítek érezni és kommunikálni tanulni a nagyvállalati szférának és annak, aki engem választ?

 

A business coaching folyamat egy befektetés.
Az okos és előrelátó vállalkozók, vezetők, munkatársaikat tudatosan fejleszteni kívánó cégek egyik döntése.

Egy befektetés – mind időbeli, mind anyagi téren – a személyes fejlődésedbe (vagy munkatársaidéba). Ami képes pozitív változást hozni az üzleti életed és karriered különböző területein.

 

A folyamat során abban tudok a segítségedre lenni, hogy:

 

 • miként aknázd ki a benned, a vállalkozásodban, a vállalatodban és annak szervezetében rejlő potenciált.
 • megtaláld a célod elérését gátló nehézségeket, akár perspektívaváltással.
 • támogatásommal képes legyél új és még jobb célok kitűzésében, új és még jobb stratégiák kialakításában, új nézőpontok és látásmód elsajátításában.
 • miként fejleszd kommunikációs készségedet és az érzelmi intelligenciádat.
 • a közös folyamat révén útmutatással rávezetlek, hogy mit szükséges tenned a továbbiakban, és min kell feltétlenül változtatnod, hogy elindulhass a célod felé. Hisz tudod jobb szokások, jobb üzleti lehetőségek.

Pozitív változásra szerződünk, rajtam nem múlik, hogy ezt véghez is vigyük és természetesen mindezt a KAIZEN jegyében. Mindez annyit jelent, hogy folyamatosan arra törekszünk, hogy a jó még jobb legyen.

 

 

Neked való a business coaching?

 

Jó helyen jársz, ha szinte csapdában érzed magad napról napra, hogy most már nagyon-nagyon el kellene indulni a fejlődés és a változás útján.

Az első lépést neked kell megtenned…

 

 • Ha üzletemberként, üzletasszonyként, középvezetőként szeretnéd üzleti és vezetői képességeidet kiaknázni és erősíteni.
 • Ha szeretnéd optimalizálni üzleti folyamataidat, alternatív megoldásokat találni aktuális kihívásaidra, fejleszteni magad és/vagy csapatodat kommunikáció, érzelmi intelligencia, networking- és üzleti viselkedés terén.
 • Ha nagyvállalti szféra közép – és felsővezetőjeként, döntéshozóként szeretnéd megérteni az embereket, mert tudod, hogy a „vonal túlsó oldalán” bonyolult személyiségekből álló férfiak és nők vannak.

Ha nemcsak pancsolni szeretnél a szabadságban, fejlődésben és a Kaizenben, hanem mélyen szeretnél lemerülni abban.

 

Ebben leszek neked egy masszív impulzusod, támogató edződ, aki elindít a változás irányába.

És kitartóan, szemünket a pályán tartva, együtt végig megyünk az úton.

 

 

Nos, miért pont én?

 

 

Én átalakító személyként hitet adok neked, transzformálom a gondolkodásodat, a világhoz való hozzáállásodat. Megmutatom neked, hogy van más út is.

Feltárjuk a „gombjaid” mögött húzódó negatív érzelmeidet, mert bizony vannak. Ezeket a bizonyos „gombokat” valamilyen rendelkezésre álló eszközzel segítek kiiktatni, amelytől hosszú távú változás indul el benned, amit a téged körülvevő világon is észlelni fogsz, hiszen megváltoznak az emberi kapcsolataid, a gondolkodásmódod és ezáltal új sorskönyvet írhatsz magadnak.

 

….velem képes leszel perspektívát váltani, mások fejével gondolkodni.

 

 • KAIZEN – Gondolkozz úgy, hogy minden kihívás egyben lehetőség is a fejlődésre, a fejlesztésre. Azaz, tanulj a kialakult helyzet megoldásából, a történtekből.

  Amiről beszélek, azt élem is. Amit megosztok veled, az a részem, mert megéltem.

 • Elhivatottságom nem csupán egy üres szó, leírva. A múltban egy luxusautó árát költöttem a fejlődésemre, mert nekem ez nem biznisz, hanem misszió. Úgy vélem, hogy az ember sosincs kész és mindig van feljebb.
 • 15 éve alázatosan dolgozom magamon és azóta csak a könyvek és különböző képzések vannak.
 • Tudatos vagyok és sokak szerint példaértékű ahogyan felépítettem és élem az életem.

 

 

A minőségi és fenntartható kapcsolatok kialakítása a minőségi kommunikáción alapszik, a kommunikációs folyamat pedig a cégedben, vállalatodban nem áll meg az irodád ajtajánál.

Tedd fel a vállalatod a folyamatos fejlesztést megvalósító cégek térképére.

Velem. Beszéljünk róla!